Försäljning Hotell, Cañete, Lima, Peru, 5 Condoary

Försäljning - Cod. 43340

  • Typ: Hotell
  • Område: 14000 m²
  • Antal rum: 32
  • Våning: 2

🌟 Välkommen till Raíces de Luna - Din inkörsport till äventyr och avkoppling i Lunahuaná, Cañete, Lima, Peru! 🌟

Upptäck en dold pärla inbäddad i hjärtat av Lunahuaná, Cañete, där solen skiner i 350 dagar om året, vilket skapar den perfekta fristaden för både spänningssökande och naturentusiaster. Vi presenterar Raíces de Luna, en spektakulär 14 000 kvadratmeter stor fastighet belägen i det pittoreska Condoary-annexet, bara på kilometer 41,5.

Nyckelfunktioner:

🏨 32 bekväma rum: Vart och ett av våra genomtänkt designade rum erbjuder en privat fristad för våra gäster, vilket ger en bekväm tillflyktsort efter en dag av utforskning.

🍽️ Central Restaurant: Skäm bort dina smaklökar i vår centrala restaurang, där smakerna av lokal gastronomi och utsökt mat möts för att skapa en kulinarisk upplevelse som speglar regionens rika kultur.

🌊 175m2 swimmingpool: Dyk in i avkoppling med vår expansiva pool, den perfekta platsen att varva ner och njuta av i de hisnande omgivningarna.

🏸 Idrottsanläggningar: Oavsett om du är en sportentusiast eller letar efter en vänlig tävling, har Raíces de Luna dig täckt med en frontonplan, volleybollplan, 5-manna fotbollsplan och squashplan.

🌄 Äventyr väntar: Fördjupa dig i de adrenalinpumpande aktiviteterna Lunahuaná är känt för. Från spännande forsränningsexpeditioner och spännande ziplining till terrängcykling med fyrhjuling, rappelling och bergsklättring - vårt hotell är din inkörsport till det ultimata äventyret.

🍇 Vin och gastronomi: Utforska det berömda vinodlingslandskapet i Lunahuaná, känt för sin blomstrande vinindustri. Upptäck hemligheterna med lokal vinframställning medan du njuter av de finaste vinerna som regionen har att erbjuda.

Perfekt plats:
Bekvämt beläget bara 150 km från Lima, har Raíces de Luna ett utmärkt läge längs huvudvägen, vilket gör det lättillgängligt för resenärer som letar efter en snabb flykt från det livliga stadslivet.

Investeringsmöjlighet:
Ta chansen att äga detta blomstrande hotell och bli en del av Lunahuanás växande turistindustri. Med ett försäljningspris på 2 000 000 USD, presenterar Raíces de Luna en unik investeringsmöjlighet i en av de mest turistvänliga destinationerna i Lima-regionen.

Missa inte chansen att äga ett stycke paradis där äventyr möter avkoppling. Kontakta oss idag för att boka en visning och ge dig ut på en resa för att göra Raíces de Luna till din alldeles egna! 🌙✨

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB