Försäljning Övrigt (Mark), Cañete, Lima, Peru, anexo uchupampa, km 45 Cañete,Lima

Försäljning - Cod. 43397

  • Typ: Övrigt (Mark)
  • Område: 16100 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Är du redo att investera i en del av paradiset? Presenterar den extraordinära LUNABONITA-marken till salu, en vidsträckt egendom på 16 100 kvadratmeter inbäddad i det förtrollande annexet Uchupampa, bara 45 kilometer från distriktet Lunahuana, i provinsen Cañete, Lima-regionen, Peru. Bekvämt beläget 150 kilometer från Lima, erbjuder denna förstklassiga fastighet en unik kombination av läge, klimat och mångsidiga möjligheter.

Läge: Beläget i hjärtat av det mest turistiska området i Lima-regionen, har LUNABONITA ett strategiskt läge som fängslar både lokalbefolkningen och turister. Med enkel åtkomst från huvudvägen är fastigheten perfekt positionerad för att dra till sig uppmärksamhet. Närheten till Lima, bara 150 kilometer bort, säkerställer tillgänglighet samtidigt som lugnet i denna pittoreska oas bevaras.

Klimat: En av de utmärkande egenskaperna hos detta extraordinära land är dess exceptionella klimat. Njut av 350 soldagar varje år, vilket skapar en idealisk miljö för friluftsentusiaster och äventyrssökande. Lunahuana Valley är en hotspot för adrenalinpumpande aktiviteter som forsränning, ziplining, fyrhjuling, rappelling och bergsklättring. Oavsett om du är en spänningssökare eller någon som uppskattar naturens skönhet, erbjuder denna plats den perfekta miljön för en mängd olika rekreationssysselsättningar.

Sport och aktiviteter: Lunahuana Valley är känt för sitt mångsidiga utbud av sporter och aktiviteter, vilket gör det till en fristad för äventyrssökande. LUNABONITA-landet är strategiskt beläget för att ge enkel tillgång till dessa spännande upplevelser. Invånare och besökare kan fördjupa sig i:

Forsränning: Navigera längs Cañeteflodens spännande forsar, en upplevelse som kombinerar äventyrets spänning med dalens fantastiska naturlandskap.

Ziplining: Sväva genom luften och ta in panoramautsikt över dalen samtidigt som du upplever ruset av ziplining, en aktivitet som ger en extra dimension till landskapets skönhet.

Fyrhjuling: Utforska de natursköna stigarna och dalarna på en fyrhjuling, vilket ger ett spännande sätt att upptäcka de naturliga underverken kring LUNABONITA.

Rappelling och bergsklättring: För dem som söker ett mer vertikalt äventyr erbjuder dalen utmärkta möjligheter för rappellering och bergsklättring, vilket ger en utmaning för både nybörjare och erfarna klättrare.

Användningsmöjligheter: De potentiella tillämpningarna för denna expansiva 16 100 kvadratmeter stora fastighet är enorma. Marken är utrustad med viktig infrastruktur, inklusive vattenförsörjning, avloppssystem och en permanent bevattningskanal. Dessutom finns det 15 majestätiska eukalyptusträd, som vart och ett står på en imponerande 10 meters höjd, vilket förstärker landskapets naturliga skönhet.

Fastigheten är en idealisk duk för att bygga en tillflyktsort på landsbygden. Oavsett om man föreställer sig en personlig flykt eller en lukrativ investering, ger LUNABONITA-landet möjligheter till indelning i en bostadsrätt. Föreställ dig att skapa en gemenskap av semesterhem för helger och dra nytta av regionens popularitet bland turister som söker en paus från stadslivet.

Höjdpunkter:

16 100 kvadratmeter prime fastigheter
Vatten- och avloppsinfrastruktur på plats
Permanent bevattningskanal
15 höga eukalyptusträd
Strategiskt läge längs huvudvägen
Perfekt för ett landsbygdshem eller underavdelning för en helgretreatgemenskap
Pris: 1 449 000 USD

Missa inte chansen att äga en del av Lunahuana Valley, där naturlig skönhet, äventyr och investeringspotential möts. Kontakta oss idag för att ta vara på denna exklusiva fastighetsmöjlighet och förverkliga din vision. Agera nu och säkra din plats i denna blomstrande och levande gemenskap!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB